Over ons2018-09-03T11:22:00+00:00

Over Medicinfo

Altijd de zekerheid dat de beste professionele zorgbegeleiding dichtbij is? Daar zorgt Medicinfo voor. Oprechte aandacht en betrokkenheid met oog voor detail. Het doel? Organisaties helpen om hun klanten zelf meer grip te geven op hun gezondheid.

Het team van ervaren medisch specialisten is intensief getraind mensen op afstand te helpen met behulp van de nieuwste communicatiemiddelen. Per app, mail en telefoon behandelen zij alle gezondheidsvragen en geven zij mensen concreet advies.

Medicinfo. Onze visie, uw dienst

Altijd en overal grip hebben op je gezondheid. Met alle medische kennis en technologie van nu zou het in theorie toch mogelijk moeten zijn. De praktijk is toch anders. Iedereen is weleens ongerust over zijn gezondheid en de reguliere zorg kan niet altijd bereikbaar zijn. Een persoonlijk, betrouwbaar en deskundig advies voor uw klanten is dan dankzij Medicinfo toch altijd dichtbij.

Ons netwerk van medisch specialisten en experts is op ieder moment van de dag vanuit de hele wereld bereikbaar om vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Geen vraag is te gek, geen zorg die niet bespreekbaar is. Alles om ervoor te zorgen dat mensen grip houden op hun gezondheid en die van hun familie. Dat is onze manier om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de zorg in Nederland.

Onze diensten worden ingezet door organisaties die te maken hebben met zorgvragen in een snel veranderend zorglandschap, zoals zorgverzekeraars, thuiszorgorganisaties en medische hulpmiddelen leveranciers. Om flexibel en deskundig in te kunnen springen op de wensen van hun cliënten schakelen zij Medicinfo in.

Voor Medicinfo zijn medische kennis en oprechte aandacht onlosmakelijk met elkaar verbonden om goede en persoonlijke zorg op afstand te bieden. Onze specialisten en deskundigen kijken verder dan de vraag die zij per telefoon, mail of app binnenkrijgen. Dankzij de juiste vraagtechnieken en oprechte interesse kunnen zij iedereen helpen met een oplossing. Dat kan een zelfhulpadvies zijn, uitleg over een behandeling of ‘gewoon’ een luisterend oor. Alles om uw klant een oplossing te bieden. Dit maakt Medicinfo op afstand de beste.

Waarom Medicinfo?

De zorg rondom uw klanten organiseren, in plaats van andersom, dat is al twintig jaar onze ambitie. Dat de zorgvraag verandert weten we dan ook als geen ander. Zo maakten wij onze start met het maken van de eerste Nederlandse Medische Encyclopedie. Dat was in die tijdsgeest de oplossing om betrouwbare medische kennis te delen en zo mensen te helpen. De begeleidingsdiensten die we nu bieden sluiten aan bij de manier waarop we in de maatschappij met elkaar communiceren. Maar ook dat zal op den duur weer veranderen. Zo zullen de begeleidingsdiensten van Medicinfo zich altijd blijven aanpassen aan de zorgvraag.

Succesvolle vernieuwing is een kwestie van vasthouden aan je kernwaarden en tegelijkertijd loslaten wat niet meer effectief is. Organisaties die oprecht het beste voor hebben met hun klanten durven nieuwe stappen te zetten om de zorg daadwerkelijk te verbeteren.

Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013-5942155
info@medicinfo.nl

Bekijk alle contactgegevens

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Medicinfo

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013-5942155
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Medicinfo