Co-creatie2018-09-03T11:03:03+00:00

Co-creatie

Samen uw ambitie waarmaken

Vernieuwen is geen doel op zich maar een manier om aan de vraag van uw klanten te blijven voldoen. Dan kan het samen ontwikkelen van een nieuwe dienst de oplossing zijn die u zoekt.

Samen stellen we de behoeften van uw klant centraal in het creëren van een nieuw concept voor zorg op afstand. Door onze iteratieve aanpak zijn we in staat belangrijke aannames snel te toetsen en de oplossing bij te sturen. Een pragmatische aanpak om optimaal in te spelen op de behoefte van uw cliënten en de ambitie van uw organisatie.

Bij Medicinfo hebben we jarenlange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van begeleidingsdiensten. Door de begeleidingsdiensten vanuit de “familiegedachte” te ontwikkelen, is Medicinfo in staat om gebruik te maken van onderdelen die al in eerdere diensten ontwikkeld zijn.

De diensten van Medicinfo leiden tot eindgebruikers die zich daadwerkelijk welkom voelen met al hun vragen en onzekerheden. Ze kunnen op het advies dat ze krijgen vertrouwen en versterken de regie op hun eigen gezondheid. Dit zorgt voor een hogere klanttevredenheid en tot doelmatigheid van de zorg.

Voordelen voor uw klant
Door co-creatie kunt u uw klanten een perfect passende oplossing bieden voor hun zorgvraag. Geef uw klanten de regie over gezondheid door de combinatie van persoonlijke aandacht en een onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Voordelen voor u
Samen zetten we onze expertise, kennis en ervaring in om de beste oplossing voor uw klanten te ontwikkelen.

Meer weten over de Gezondheidslijnen & apps?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen
Contact

Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013-5942155
info@medicinfo.nl

Bekijk alle contactgegevens

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Medicinfo

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013-5942155
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Medicinfo